Membres

Carles Martret

Novel·la

Nascut a la clínica del Carme de Badalona el 27 de febrer de 1968, ha viscut tota la vida en aquesta ciutat a la qual estima i li dedica bona part de la seva vida mitjançant l’activisme social en diferents espais. De professió “tusero” (conductor d’autobús urbà de Badalona) i enamorat de la literatura de quilòmetre zero.

Neus Bonet i Sala

Poesia, infantil, microrrelat i relat

Compagina el seu treball d’administrativa amb la
seva passió per la fotografia i l’escriptura. Ha cursat diversos tallers d’escriptura a Barcelona i
actualment es reuneix quinzenalment per compartir la seva creativitat amb el Club de poetes Creatius a
Badalona.

Dana Darius

Novela Romántica

La Dana es una persona a la que li agrada
viatjar i viure a través dels seus personatges. Es una somniadora i lo que
mes lo agrada es crear historias que toquin el cor dels lector, ja sigui amb
romanç o amb un drama.

Carmen Gonzalez

Escritura Terapéutica, Psicologia, Crecimiento personal

Máster Practitioner en Coaching con Programación Neuro-Caligráfica, Grafóloga titulada, Máster en Inteligencia Emocional y Coaching, combino mi trabajo en otras áreas con tres hijas y mi pasión: escribir como herramienta de autoconocimiento y crecimiento personal.

Francesc Cabiró

Novel·la / Poesia

(Badalona, 1956) De formació tècnica, entra en el món literari a través de la fotografia amb la creació el 2007 d’un blog a la plataforma VilaWeb. A partir d’aquí, ha publicat tant poesia com novel·la.

Gemma Blat

Próximamente

Joana Hermoso

novel.la

Casada i amb dos filles, escric des de fa vint anys. Tinc 5 novel.les publicades, a més escric obres de teatre
i dirigeixo el grup Ütresteatre que han sigut estrenades al diferents teatres de Badalona.

María Solsona

Narrativa

Avia de cinc nets, treballadora a sanitat durant 35 anys. Aficionada a la lectura m’he posat a escriure un cop jubilada.

Marisa Bejar

Novela

Licenciada en Derecho y funcionaria de la Administración de Justicia de la Generalitat de Catalunya. Vegetariana y ferviente defensora de los derechos de los animales. He publicado las novelas: El Cielo de los Perros y La Casa de los Crucifijos. En abril de 2023 publiqué mi  tercera novela: Recuérdame en Clave de Sol. Autoeditada por Amazon. Mi última novela forma parte de una trilogía de género fantástico

Myriam Soteras

Poesía

Apassionada de la paraula, treballa com a editora, rapsoda, tallerista i
programadora cultural i troba temps per escriure i reescriure, però
sobretot, per llegir i rellegir.

Mar Vázquez

Soc mestra i exerceixo en una
escola de Badalona. Tinc moltes inquietuds i això em va portar a formar-me en el
tema del dol i la pèrdua. Crec en la necessitat de parlar d’aquest tema amb els
infants.

Viktor Lamb

Proximamente

Olga Prado

Relato / Novela

De carácter inquieto, me gusta aprender cosas nuevas, progresar, innovar… Ese afán de exploración es lo que me llevó a escribir mi primera novela, Lo que la tierra esconde, una historia romántica con pinceladas de misterio que publiqué en septiembre de 2021. Soy una apasionada de los relatos cortos, tanto es así que he publicado mi propia antología, Miss relatos . Implicada cada vez en más proyectos literarios, mi pasión es ya una forma de vida.

Pablo Llanos

Poesía / Relato

Padre, informático, entrenador de basket. Colaborador en revistas literarias. Y aún así escribo.

Maria Teresa Llobet

No-ficció / Novel·la

Terapeuta Gestalt especialitzada en ansietat i escriptora..

Albert López Vivancos

Infantil I Juvenil

Actor, director i escriptor. Ha escrit més de 50 obres de teatre, de les quals han estat estrenades 23. Ha guanyat 2 vegades el Premi Literari Ciutat de Badalona (2012 i 2016). Té al mercat set publicacions amb diferents editorials.

Alicia Zambrano

Proximamente

Ángela Valeiras

Angela Valeiras Gómez, nací en Bufalá, Badalona, en el año 1956, hija de una familia obrera de emigrantes; tenía doce años, cuando se inauguró el Instituto Albéniz de esa ciudad, donde tuve la suerte de cursar el Bachillerato y participar en el ambiente social y político de ese momento, cuando muchos jóvenes con ansias de libertad y cambio confiábamos en que podíamos mejorar el mundo; siendo una mujer de barrio obrero, tuve la oportunidad poco frecuente en esa época de poder ir a la Universidad, donde estudié Medicina, en el Hospital Clínic de Barcelona.

Jordi Salat

Assaig

Nascut l’any 1949  a un poble  de Lleida va emigrar a Barcelona a l’edat de divuit anys. Actualment viu a Badalona ciutat on  va instal·lar-se ara fa 35 anys.

David Cane

Proximamente

Antonio Vallejo Domingo

Autoajuda

Badalona, 1979. Infermer d’atenció primària i especialista en
Tabaquisme amb més de quinze anys d’experiència

Erika Martinez

Poesia

Barcelona 1978. Ha participado en grupos literarios en redes sociales. Sus poemas han sido escuchados en Argentina. Parte de su trabajo está en su blog que creó en 2006.

Imma Goher

Proximamente

Roser Sabater

Comte Infantil

Em dic Roser, sóc infermera, tècnica ortopeda i podòloga. Sempre m’ha agradat escriure. La meva professió ha sigut el motor de que m’ha fet decidir a publicar aquest conte terapèutic podològic per a donar a conèixer així el món dels nostres oblidats peus amb un toc de simpatia.

Carmen Martinez

Autoajuda

Nascuda a Badalona i filla de Gaia, abraço el mar i alhora la Serralada de la Marina. El meu motor és el respecte i l’amor per qualsevol forma de vida, per això soc vegana des de fa molts anys.

Jordi Corbera

Novel.la

Vaig néixer a Badalona, el 1982. Compagino la meva feina de químic, en treballs de recerca i desenvolupament, amb la meva passió per les lletres. La meva novel·la Butsènit d’Urgell es va publicar el 2022. Tinc escrites diverses obres que, pacients, esperen el seu moment per a ser presentades al públic.

.

Eduard Flotats

Autoajuda

Escric prosa, tanmateix, també poesia que sovint es converteix en cançó. Gaudeixo component música, tocant instruments, i cantant. M’encanten els números. Em plau practicar ioga i creixement personal. M’agrada viure i liderar la meva felicitat.

Escric prosa, tanmateix, també poesia que sovint es converteix en cançó. Gaudeixo component música, tocant instruments, i cantant. M’encanten els números. Em plau practicar ioga i creixement personal. M’agrada viure i liderar la meva felicitat.

Adriana Franch

Novel.la Juvenil

 Llegir sempre ha estat la meva passió, i escriure va sorgir com una necessitat d’expressar emocions i explicar històries que arribessin al cor.

Comments are closed.