Joana Hermoso

Nascuda en Badalona, sempre m’agradat molt llegir, gairebé de tots els géneres, però el que més intrga i thriller.
Treballo en el món sanitari i les meves primeres novel.les, la trilogia La Dama Blanca, que la conformen: La Dama Blanca de Bétulo, El Retorno de Arana i El Tesoro de Baétulo.
Transcorreixen en el Hospital General Bétulo i la protagoniste haurà de lluitar amb els fantasmes del seu passat i altres més perillosos que volen acabar amb ella com sigui.
En aquestes novel.les es barreixen actes delictius, assassinats i robatoris amb altres més paranormals i llegendes antigues de la ciutat de Baétulo.
Luna mora es una novel.la d’intriga i aventures. En ella la protagonista haurà d’anar buscant diferents pistes, amagades en l’época de Abderramàn III en diferents ciutats andaluces, en l’época actual. Busca la daga Luna mora, una joia de gran valor monetari però que per el món àrab ho es més. Aquell que tingui en el seu poder la daga, tindrà el poder del món al seu abast.
Trobar totes les pistes abans de que l’agafi la facció islàmica que l’està perseguint es convertirà en una lluita contrarellotge i la seva vida correrà gran perill.
Mala sangre es la darrera novel.la i ara estic escrivint una segona part: suntos pendientes.
En aquesta novel.la es troba amistad, engany i maleficència en el més alt nivell.
Isabel, una advocada que viu a Boston, tornarà a Girona per trobar a Rosa, una amiga de l’infancia que l’ha trucat a mijanit per demanar-li ajut, fent servir una contrasnya que van idear de petites per casos d’extrema gravetat. Decidirà tornar per tancar velles ferides i a mesura que investiga, descobrirà que allò que creia veritat eren falses aparençes i investigarà a Luis Surià, un alt càrrec de la Generalita que sembla que està implicat. Però aquesta investigació la portarà a terrenys pantanosos on la corrupció política i l’assasinat es barregen.

LA DAMA BLANCA DE BETULO.  84-123582-5-484-1    TERRA IGNOTA  EDICIONES 2021
EL RETORNO DE ARANA 978-84-123582-6-1    TERRA IGNOTA  EDICIONES 2021
EL TESORO DE BAÉTULO    978-84-123582-7-8 TERRA IGNOTA  EDICIONES 2021
LUNA MORA     978-84-949903-0-4       CELEBRE EDITORIAL 2019
MALA SANGRE 978-84-126081-0-1 TERRA IGNOTA  EDICIONES 2022

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *