Maria Teresa Llobet Turallas

Vaig començar l’aventura d’escriure l’any 94 a l’ Aula de lletres de Barcelona on vaig  tenir el privilegi de tenir mestres de primera com en Jaume Cabré, la Mercè Company i l’lsidre Grau entre altres. Amb ells vaig escriure l’esborrany de la meva primera  novel·la i vaig descobrir que escriure  es molt més que explicar una historia, que el com l’expliques (la paraula que esculls, el to, la filosofia que hi poses…) és tan important com el què expliques.

Quan vaig acabar els tres cursos de tècnica de novel.la i guió de cinema vaig organitzar pel meu compte durant dos anys cursos d’escriptura creativa  a Badalona, ciutat on visc des de l’any 90.

 Després, em vaig formar en teràpia Gestalt i em vaig especialitzar en ansietat  i és sobre aquest tema que  a l’any 2017 vaig publicar “La ansiedad NO ES un mosquito que pasa y me pica”  i cinc anys després  “Rebelarte es amarte”.

Durant molts anys he tingut desat el meu  esborrany  de novel·la en un calaix però sento que ha arribat el moment de retornar a la ficció així que he tornat a obrir el calaix,  he recuperat l’esborrany i torno a reescriure la novel·la, aquest cop sí, per treure-la a la llum.

Obres

“La ansiedad NO ES un mosquito que pasa y me pica”

Any de publicació 2017 Amazon
Gènere no ficcio
ISBN 978-1544292465
Núm. de pàgines. 99


“Rebelarte es amarte”.
 Any de publicació 2022 Amazon
Gènere no ficció
ISBN 979-8417795145
Núm. de pàgines 120

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *