Roser Sabater

Roser Sabater Bilbeny, infermera i podòloga de professió. L’escriptura forma part de la meva vida des de petita, inventar històries, explicar-les o escriure-les ha estat una constant en molts àmbits de la meva vida però totes han quedat amb llibretes, al calaix o fins i tot oblidades no sé on. El punt d’inflexió per decidir-me a publicar ha estat el meu desig divulgatiu i didàctic de la meva professió de podologia, donat que el món dels peus segueix sent força desconegut.

La combinació del text en clau d’aventura i els dibuixos genials de la meva estimada il·lustradora, fan una bona combinació per aconseguir, crec, el meu objectiu.

Tinc un segon conte escrit, i un tercer en marxa, evidentment no han vist la llum, la pandèmia ho va aturar tot i els ànims van decaure, Badalona escriu m’ha impulsat a tornar a creure en la possibilitat de donar sortida a aquests textos per a seguir fent didàctica del món dels nostres peus.

La reina Queratina i El Mag dels peus al cap, son els dos personatges que m’han acompanyat al llarg de més de 45 anys d’ofici, i que ara els he pogut plasmar en forma de conte. Espero que els  consells que he donat durant tants anys perdurin per sempre més en la memòria escrita.

Obres


“La missió dels deu ditets”
“La misión de los diez deditos”

Text : Roser Sabater Bilbeny
Il·lustracions : Àgata Gil Capeta
Any : 2019
Editorial : Autoedició

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *