Recuérdame en clave de sol, obra de l’autora local Marisa Béjar

El divendres vint-i-cinc de maig a la sala d’actes del Centre Cívic de Can Pepus a Badalona, es va presentar el llibre Recuérdame en clave de sol, obra de l’autora local Marisa Béjar.

L’acte va ser presentat per l’associació cultural Badalona Escriu, que ja compta amb més d’una trentena de membres, entre els quals, l’autora presentada pel també escriptor Jesús Vera. Més de vint persones van poder escoltar com la Marisa explicava la trama d’un altre planeta, al qual viatja la protagonista de la novel·la  i es troba amb un peculiar sistema que es governa mitjançant Consells formats per múltiples elements naturals; animals, arbres, plantes, i fins i tot… humans!

També ens desvetllà que aquesta és la primera part d’una trilogia de la qual ja està acabant de polir la segona part i que, segons ens va dir, els personatges ja li han explicat el final. S’ha de dir que una presentació de la Marisa Béjar no és una presentació típica, ella no vol vídeos, no vol guions i comença dient que no acostuma a parlar molt sobre la novel·la, però, si es descuida, ens explica el final de la trilogia.

No farem igual i no us donarem més pistes sobre aquesta meravellosa novel·la fantàstica plena de personatges fantàstics inventats per una autora fantàstica que ha deixat el públic bocabadat amb la seva naturalitat i espontaneïtat a l’hora d’explicar, sense cap recança, que els personatges que ella mateixa crea, li parlen i que de vegades els hi ha de dir que la deixin descansar una mica, que ja té prou informació i tindrà lletres per a tots ells.

Carles Martret Adrubau

President A.C. Badalona Escriu

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *